Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KONTAKTY

CYKLOTÁBOR s.r.o.
Farského 2056 TÁBOR
IČO: 01670034
tel: 731 517 482
kola-eshop@seznam.cz
2. VÝDEJNÍ MÍSTO
Jungmannova 353 SOBĚSLAV

NOVINKY

arr3ELEKTROSADYMontujeme elektrosady na Vaše stávající kola! Z důvodu velkého množství variant - elektrosady... arr3ROZVOZ KOL ZDARMA!!!NOVĚ NABÍZÍME ROZVOZ KOL ZDARMA! (do 20 km od Tábora) VAŠE NOVÉ KOLO PŘIVEZEME K VÁM DOMŮ NA...

ZBOŽÍ V AKCI

NAŠE CENA Kč 8 500
skladem
NAŠE CENA Kč 4 499
skladem
NAŠE CENA Kč 25 000
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

ANKETA

KAM JEZDÍTE NA KOLE?

ZA SPORTEM 38% VYČISTIT HLAVU 25% NA PIVO 18% ZA POZNÁNÍM 19%

 

 

OTEVŘENO :


Po - Pá : 8:30 - 18:00 hod.

 

So : 8:30 - 12:00 hod.

 

dle domluvy lze i později :-)


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas CYKLOTÁBOR s.r.o., se sídlem Dvorce 52, 392 01 Tučapy, IČ 01670034., zapsaná u Krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 21803. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně marketingová agentura
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů